Dj Funky D napisał:
AndersB napisał:
Dj Funky D napisał:
]
Wracajac do Twojego pracodawcy ktory niby jest z Ciebie zadowolony---- hmmmm moze i tak, ale za Twoimi plecami i tak mysli ze jestes pierdolonym polakiem, pijakiem i zlodziejem.....
nie wiem kim Ty qrwa jesteś, gdzie pracujesz ale pierdolisz głupoty
Odezwal sie Qrwa ten co napier... prawie 1000 postów o byle gownie i napier... sie głupot Przestań juz chlać ta podrabiana i przemycana wodke jelopie!!! Jesteśmy na równi stawiani z pakisami czy rumunami!!! I Twoje lizanie dupy szefowi i tak Ci nic nie pomoże Chocbys nie wiem jak dupe lizal i starał sie być bardziej norweski niż Norwedzy to i tak jestes Polakiem!!!!
raczej gozej nis Pakisy
Norki boia sie Pakisow bo zaraz do sadu leca ze rasizm dyskryminacja ,a ze wygrali kilkanasciwe spraw i wyrwali kase to teraz Norki jak tylko Pakis pierdnie to stoja na bacznosc
www.mojanorwegia.pl/czytelnia/cudzoziemc...oron_na_godzine.html
Norweska telewizja rozmawiała z wieloma pracownikami z Irlandii, Łotwy i Polski. Wszyscy mówią to samo – są niezadowoleni z warunków i wynagrodzenia, ale żaden z nich nie chce wypowiedzieć się przed kamerą ze strachu przed utratą pracy.
istnieje spoleczne przyzwolenie na takie traktowanie Polakow
co wazne tam nie bylo zadnego Pakisa bo oni za 50kr/t nie beda robic
biedna okradana Norwegia przez brzydkich przemytnikow
gdyby nie film to by Arbeidstilsynet. nawet dupy z zabiorka nie ruszyl
a dlaczego skatt tam nie interweniuje
a udi pozwala na prace za 1400miesiecznie?
AndersB napisał:
Dj Funky D napisał:
]
Wracajac do Twojego pracodawcy ktory niby jest z Ciebie zadowolony---- hmmmm moze i tak, ale za Twoimi plecami i tak mysli ze jestes pierdolonym polakiem, pijakiem i zlodziejem.....
nie wiem kim Ty qrwa jesteś, gdzie pracujesz ale pierdolisz głupoty
Odezwal sie Qrwa ten co napier... prawie 1000 postów o byle gownie i napier... sie głupot Przestań juz chlać ta podrabiana i przemycana wodke jelopie!!! Jesteśmy na równi stawiani z pakisami czy rumunami!!! I Twoje lizanie dupy szefowi i tak Ci nic nie pomoże Chocbys nie wiem jak dupe lizal i starał sie być bardziej norweski niż Norwedzy to i tak jestes Polakiem!!!!
raczej gozej nis Pakisy
Norki boia sie Pakisow bo zaraz do sadu leca ze rasizm dyskryminacja ,a ze wygrali kilkanasciwe spraw i wyrwali kase to teraz Norki jak tylko Pakis pierdnie to stoja na bacznosc
www.mojanorwegia.pl/czytelnia/cudzoziemc...oron_na_godzine.html
Norweska telewizja rozmawiała z wieloma pracownikami z Irlandii, Łotwy i Polski. Wszyscy mówią to samo – są niezadowoleni z warunków i wynagrodzenia, ale żaden z nich nie chce wypowiedzieć się przed kamerą ze strachu przed utratą pracy.
istnieje spoleczne przyzwolenie na takie traktowanie Polakow
co wazne tam nie bylo zadnego Pakisa bo oni za 50kr/t nie beda robic
biedna okradana Norwegia przez brzydkich przemytnikow
gdyby nie film to by Arbeidstilsynet. nawet dupy z zabiorka nie ruszyl
a dlaczego skatt tam nie interweniuje
a udi pozwala na prace za 1400miesiecznie?